Z zadovoljstvom sodelujemo v projektu TS Gibaj Mladina !

Gregor Grebenšek polfinalist OP 18 Krško in zmagovalec med dvojicami
3 februarja, 2020
Poletne počitnice v juliju in avgustu za vse mlade generacije igralcev in igralk
19 maja, 2020

Naš klub letos sodeluje v dobrodelnem projektu Tenis Slovenije in ZPM Ljubljana Gibaj Mladina! , v okviru katerega trenirajo najmlajši, ki jim program omogoča brezplačne ure vadbe. 

Na Dolgem mostu, kjer pozimi potekajo treningi v okviru programa enkrat tedensko vadi šest otrok, ki so nad treningi naravnost navdušeni. Tole so na zaupali po koncu treninga s trenerjem Luko Jesihom.

Lamija: Tenis sem igrala že v prvem razredu osnovne šole in mi je bil zelo všeč. Sedaj je še boljše, ker igramo čez mrežo.

Živa: Učitelj je najboljši! Je zelo prijazen in nas zares veliko nauči. Veliko se pogovarja z nami. Veliko bolje se imamo kot v šoli.

Zoja: Zelo sem vesela, da lahko prvič igram tenis. Učitelj je zelo prijazen. 

Tudi trener Luka je pohvalili otroke in dodal, da je vesel, da se otroke spodbuja h gibanju in igranju tenisa.

O sodelovanju svoje teniške šole je Maja povedala: Teniški klub Maja se je z veseljem odzval k sodelovanju v projektu Gibaj mladina. Projekt,ki je namenjen otrokom iz socialno šibkejsih družin je zelo dobro zastavljen. Otroci 1x tedensko z navdušenjem prihajajo na treninge in se spoznavajo s tenisom. Upam, da se bo projekt ob podpori donatorjev in Tenis Slovenije nadaljeval tudi v prihodnje in bo priložnost za učenje tenisa dobilo še več otrok. 

Otroci so bili navdušeni tudi nad novimi bidoni, katere lahko na dogodkih Tenis Slovenije dobite tudi vi, v zameno za poslan sms (Tenis 5 na 1919) s čimer prispevate v program Gibaj Mladina!

Več o programu, katerega namen je otrokom iz socialno šibkejših okolij, s pomočjo teniških klubov in Zveze prijateljev Mladine, omogočiti gibanje ter enake možnost za ukvarjanje s športom, si lahko preberete na drazba.slo-open.si

bm
bm

Comments are closed.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.